Nettitesti: Mikä Pimeyden maailman hahmo olisit?

Tämä on tekeillä oleva nettitesti, jonka tekemiseen kaivataan Pimeyden maailmassa pelaavien apua. Testi toteutetaan seuraavasti: olen kehitellyt joitain peruskysymyksiä, joihin voit keksiä hahmosi mukaisia vastauksia.

Täyttele lomake hahmosi nimellä ja haluamillasi vastauksilla, sekä ehdottele halutessasi lisää kysymyksiä. Jos et pidä jostain olemassaolevasta kysymyksestä, voit myös toivoa että se otetaan pois testistä. Pyri vastaamaan omaperäisesti ja persoonallisesti, mutta ei liian ilmeisesti. Useitakin vastausvaihtoehtoja saa tarjota. Jos jokin kysymys saa liian samantyylisiä vastauksia, se varmaan poistetaan testistä. Testin rakentelu on vielä kesken, lisää kysymyksiä saattaa tulla.

Päivitys: Kysymykset ovat nyt lopulliset, joten näistä on aika turha nillittää, ellet sitten keksi jotain todella nerokasta.

Lopullista testiä varten tarvitaan kipeästi valokuvia Pimeyden maailman hahmoista. Jos sinulla on näitä, lähettele niitäkin sähköpostissa tai kerro URL josta ne voi noutaa. Lisäksi graafista suunnitteluapua kaivataan - ks esimerkkikortti niin ymmärrät miksi.

Päivitetty 07.10.16 klo 11.28

Vastauksia saatu 14
Varsinainen testi

Laatinut Dare (dare@utu.fi), yllyttäneet Sanna ja Tiina.
Tämä valmistelusivu on tosi ruma, vaan eipä paljon kiinnosta.

 

Hahmon nimi: ja sähköpostiosoitteesi:

1. Millainen olet

Kuvaile kotiasi.

Mikä on ihmissuhdetilanteesi?

Mikä on tärkein erityiskykysi?

Mikä on näkyvin paheesi?

Mitä taskuistasi / käsilaukustasi / olkalaukustasi löytyy? (Ei kiitos vastauksia 'puhelin, lompakko, avaimet' - kysymys kannattaa lukea "mitä erityistä taskuistasi jne löytyy")

Mitä teet halutessasi rentoutua?

Miksi sinulle sattuu kaikkea omituista? (Toim huom: Tämä kysymys on vaarassa poistua vastauden yksipuolisuuden vuoksi - lähes kaikki syyttävät kavereitaan)

2. Puuhasi

Heräilet aamulla (tai milloin päiväsi alkaakaan). Mitä teet ensimmäiseksi?

Saat puhelun. Mikä sen sisältö on? (Toim. huom: Lähes kaikkien puhelut ovat hätähuutoja kavereilta ilman personalisoivia piirteitä. Luovuuttta kaivataan. Vastatessasi ole spesifinen - ei "täällä on paniikki, tule heti" vaan mieluummin "täällä on zombielauma, joka yrittää syödä mun aivot" tai "tiedätkö jotain sumerialaisista hautausrituaaleista?" )

Päädyt kahvilaan/baariin istumaan. Mitä tilaat?

Ystäväsi ottaa sinuun yhteyttä, ja kertoo sinulle maailmankuvaansa järkyttäneestä yliluonnollisesta kokemuksesta. Mikä on reaktiosi? (Tämä kysymys lähtee varmaan pois, vastaukset olivat liian samankaltaisia ja persoonattomia.)

Havaitset joutuneesi selvittämään ongelmaa. Miten tämän teet?

Yhtäkkiä tilanteesi muuttuu uhkaavaksi. Miten toimit?

Päivä on viimein mennyt täysin pieleen, kaikki on romahtanut niskaan ja asiat ovat kauttaaltaan epäonnistuneet. Mistä sinut löytää?

Hahmosi lyhytkuvaus:

 

Kommentteja, valokuvasi URL yms.