p i m e y d e n     m a a i l m a

Pimeyden maailma 11.5: Johannan muistotilaisuus

Johanna / Pelien välissä: ihmiset saavat omituisia unia aturin kituessa jumalansa luona:

Uni 1.

Pieni kivinen koppi, jossa ei ole ovea tai ikkunaa. Niin pieni, että siellä seisova hahmo mahtuu juuri ja juuri seisomaan suorassa. Hahmoa ei erota selvästi, mutta sillä on siivet. Kolme paria heikosti hehkuvia siipiä. Koppi täyttyy hiljalleen tummalla vedellä, joka tuntuu valuvan seinistä ja katosta pisara kerrallaan. Tiedät, että vesi on kylmää, koskettaessaan siipiä vesi vie niiden valon ja hahmo alkaa hakata seiniä ja huutaa. Katsot kuinka veden pinta hitaasti kohoaa. Heräät tunteeseen, että tukehdut.

Uni 2.

Näet harmaan kiviseinäisen huoneen, jonka peräseinällä erottuu jokin valo. Mennessäsi lähemmäs näet, että seinään on naulattu heikosti valoa hohtava olento kolmesta siipiparistaan, jotka nekin näyttävät olevan tulessa. Olento roikkuu seinällä elottomana, liikkumatta ja siivistä valuu veren sijasta nestemäistä tulta, joka kerääntyy astiaan olennon jalkojen juuressa. Astia on 1/3 täynnä. Heräät siihen, että huoneessa on tukahduttavan kuuma.

Johanna / Debriiffi Pimeyden Maailma välipelistä 5.10 2005 Johannan muistotilaisuus (starring: Nirgo)

Johanna Viljamaan Testamentti

-Asuntoin palatkon Turun yliopilascyläsäätiöllen.
-Asuntoin irtaimistoin on jaettaw seuraawast:

Anna Koivula saakoon kirjakokoelmain kaik opukset.
Kari Sgiebelgerb saakoon kynttiläit iet tulitikut.
Kati Eloranta saakoon kaik larpwaattein.
Lasse Tuominen saakoon kaik wiinat (rentoutumiseen)
Niina (Anne selvitä sukunimi!) saakoon astiat uuteen cotiin.
Susa/Anita saakoon walcoista ihomaalia wampirismiin.
Marianne Tallgren saakoon mun teräaseet (1 sapeli, 1 miekka, 1 kirwes).
Satu Manner saakoon mun corut.
Loppu irtaimisto ja pankkitilin sisältö menköön Johanna Viljamaan perheelle anteeksipyynnön kera.


Welvoitan tämän testamentin edunsaaiat rucoileman puolestain.

20.8.2005 Turussa

Wielä suhteellisen täysissä sielun & ruumiin voimisa


Johanna Viljamaa

Elikkäs…Nirgo oli nyt sitten hellittänyt Tenkasta ja siirtynyt Johannaan. Ihan ok ruumis, terve ja käyttökelpoinen. Siitä sitten vain Turkuun, hyvä paikka se on, ihan sama missä sitä julistaa tai etsii johtolankoja. No sitten pitikin heti mennä tämän ”Johannan” muistotilaisuuteen. Selvisi, että oma ruumis onkin sitten varsinainen majatalo. On ollut ainakin 3 ”Johannaa” siinä. Joku hyvin hämäräperäinen tulihenki (josta otettakoon selvää, ettei vaan olisi sotkeentunut niihin juttuihin mihin Nirgokin), joku keiju ja tietty ruumiin alkuperäinen omistaja. Kovasti ihmiset jauhoivat ihmeellisiä juttuja suklaasta ja kaikenlaisesta omituisesta, jonka takia tämä atur oli sitten lähtenyt Ahura Mazdan matkaan. No sitä tyyppiähän Nirgo ei kannata sitten ollenkaan, mokoma on kieltänyt tulenpalvonnankin! Väittänyt, että tuli vain ”edustaa”! Pah! Kerettiläinen! Tuli on kaikki!

Nirgo sitten suostui tulemaan mukaan mökille (sunnuntaina on pelinjohtokokous Helsingissä, joten arvostan jos pääsen sieltä mökiltä mahdollisimman aikaisin sunnuntaina pois…tai siis heti kun raaskin lähteä…mielellään kuitenkin siinä 12 aikoihin viimeistään), jotta voi katsastaa onko tällä tulihyypiöllä jotain tekemistä Hänen Tulensa kanssa. Jos on niin haa, kärventyköön ikuisissa kadotuksen lieskoissa mokomakin häpäisijä! Ei…Nirgo ei taida olla koskaan anteeksiannosta kuullutkaan. Hitusen fanaattinen äijä. Vaan otetaan nyt sitten siitä selvää, auteta sitä ei kyllä aiota sitten millään. Oikein vaan jos kärsii jos se tosiaan on jotenkin sotkeutunut näihin Nirgon elämän tragedioihin.


Mikael / PM 11.5: Johannan muistotilaisuus 5.10.2005

Puhtaaksikirjoitetut muistiinpanoni muistotilaisuudesta:

-Saavuin muistojuhlaan hieman myöhemmin kuin muut, noin kello kahdeksan aikoihin. Paikalla olivat Kari Sgiebelgerb, Anne K, Susa, Marianne, Satu Manner ja Johannan kehon uusin asukas Nirgo.

-Keskustelussa käytiin läpi muun muassa Johannan kehossa olleen Aturin poismenon hetkiä, ja sitä miten poliisi oli selvitellyt asiaa. Ilmeisesti ainakin Kari, Anne, Satu ja Susa olivat kyseisenä ajankohtana liikkuneet Johannan asunnon läheisyydessä – asunnon josta olivat pian tämän jälkeen ikkunat räjähtäneet ja asukkaat hävinneet. Aturin oli ja muut asukkaat oli käynyt nappaamassa jokin pelien kautta läpi tullut ”mörkö”; ameebamainen olio toisesta ulottuvuudesta. SuPo:n toiminnan kerrottiin tehostuneen ja Karin mukaan kesästä asti oli ollut olemassa erikseen okkultistisiin rikoksiin erikoistunut poliisiryhmä. Koko ryhmä, tai ainakin valtaosa siitä, on lisäksi suuntaamassa lähiaikoina johonkin mökkeilemään.

-Keskustelin Karin kanssa sivummalla, ja sain kuulla hieman yksityiskohtia viimeaikaisista Turun tapahtumista. Sakari ja Aurora olivat poissa. Kari oli nähnyt heidät edellisen kerran vaarnattuina ja Susa oli sanojensa mukaan ”tehnyt heistä onnellisia”. Suoraan kysyttäessä Susa ei suostunut kertomaan olivatko nämä epäkuolleet lopettaneet matkansa lopullisesti vai eivät.

Anne oli ghoul. Ilmeisesti keväiseen kirjeeseeni kuvatut arviot olivat osittain oikeaan osuvia, ja Anne oli joutunut Sakarin ryhmään liitetyksi. Karin mukaan ongelma poistuu Sakarin kuoleman jälkeen, ja ghoulin piirteet häviävät vähitellen. Sain kiitosta kirjeestä, sillä ilman sitä Annen tila olisi jäänyt huomaamatta.

-Johannan muistotilaisuudessa Aurajoen rannalla keskustelin Mariannan kanssa. Hän oli joukossamme melkoinen outolintu: tavallinen historianopiskelija, joka vain oli sattunut tuntemaan alkuperäisen Johannan, ja sen jälkeen vain päätynyt tämän kehoon asettuneiden uusien henkilöitymien ”hoitajaksi”. Huolehtimisvietin taustalla oli todennäköisesti ongelmat omissa perhesuhteissa: äiti oli kuollut ja isä pahasti alkoholisoitunut arkeologian entinen professori Helsingistä. Kuuntelin naisen tarinan ja lohdutin parhaani mukaan – ilmeisesti hänellä ei ole ollut aikoihin ketään kenelle puhua tilanteestaan.

-Satu Mantereella menee sanojensa mukaan ihan hyvin. Hän on töissä lähikaupassa ja Ivana Welshiltä perimiensä rahojen turvin hän on ostanut oman kerrostalohuoneiston hieman keskustan ulkopuolelta. Tyytyväinen elämäänsä, ei huolia Sakarin poistumisen jälkeen. Hyviä uutisia Matille kerrottavaksi, ja pian tapaamisen jälkeen Sadun tilanteesta Matille varmaan tuopin ääressä mainitsenkin – mies kun oli edelleen hieman huolissaan tyttärestään viimeksi tavatessamme.

PM11.5:n ja PM12:sta välillä tapahtunutta:

* Outoja tapauksia ympäri maailmaa. Se kaikki näyttää lähteneen liikkeelle Lapista, ja tämän jälkeen uutisten antamissa kuvauksissa on vilahdellut naisseurue, jonka jäljiltä on sammuteltu tulipaloja ja muuta sen tapaista. Usein peilit ovat liittyneet tapauksiin, samoin jonkinasteinen ilkivalta. Mikael oli yhteydessä Kariin 26.10 ja sai kuulla Susan, Annen, Johannan ja muutaman muun olevan jollakin ihmeellisellä keijupölyn värittämällä matkalla ympäri maailmaa. Tämä selitti paljon. Viimeisin uutinen oli aamupäivältä 28.10, Helsingistä. Jäljet johtivat takaisin Suomeen.Turkularp