p i m e y d e n     m a a i l m a

David

PM 13 / David

Davidin näkökulmasta ja osittain David-vaikutteinen ulkopuolinen tarkkailija.

1145- Tuomiona tuomiolla. Päivänä kirkolla.

David saapuu tuomiokirkolle. Onhan tuomiosunnuntai, sehän sopii. Tapaamispaikka ei aukea vielä tunteihin. Tekikö Evelyn tämän tahallaan? Tarkistetaan ympärillä olevat paikat. Yksi aukeaisi sopivasti. Koitetaan soittaa. Ei vastaa. Mitä hittoa? Ei kai se nuku vielä? Noin klo 1300 keskus välittää uuden numeron. Evelyn selittää olleensa Bailaamassa edellisenä iltana ja kadottaneensa puhelimen. Jeah, right. Mitä hittoa tollainen tekee 10:ssä? sehän on ilmiselvä uhka. Tai ainakin epäpätevä.

1310 Tapaaminen- Ja pettymys.

Tapaaminen lopun supon kanssa Paniinissa. David ihmettelee hiljaa itsekseen että mitä ihmettä Turun osasto 10 on oikein tehnyt tämän ajan, minkä se on ollut pystyssä? Ryypännyt ilmeisesti, ainakin Evelyn. Tuolla ulkona on friikkejä, jotka syövät ihmisiä, ja nämä ajattelevat ottavansa niitä kiinni, jahka saavat normaalille oikeudelle kelpaavat todisteet. Ei mitään hajua siis mitä tarkoittaa sana yliluonnollinen. Ehkäpä ne olis syytä lähettää takaisin Tukholman lastentarhaan.Hahmon mielipide on niistä että mitä helvettiä varten ne on päästetty lastentarhasta ulos. Ehkäpä asiat pitää hoitaa toisella tapaa, on sitä jo mietitty, miten toimia, mikäli käsky tulee. Kuunnellessaan turhaa lässytystää David kokoaa raivoaan ja miettii, pitäisikö nuo niitata miettimästä hamekankaita samantien pöytään vai vasta myöhemmin. Nousee kuitenkin pöydästä, ja poistuu rautatieaseman suuntaan. Hyvä että Lasse on kohta poistettu. Ihanaa murtautua jonkun kotiin ja myrkyttää elintarvikkeita.

1415-Rautatieasema- Tilaisuus tekee kaappaajan.

Rautatieasema. Kiva katsella ympärilleen. Ei, mutta tuolla on sen friikkilauman ”ystävä”, Marianne. Mikä lie ruokapankki tai …. niin, Ehkäpä tässä olisi toinen tilaisuus vetää ne friikit tähtäimeen. Hetkinen, on, kyllä, Supon henkilökortti on mukana. Näytetään se Mariannelle ja pyydetään sivummalle, kerrotaan että häntä mahdollisesti tarkkaillaan ja pyydetään sulkemaan puhelin ja seuraamaan. YO-kylässä on jo uusittu ikkunat, mutta Johanna Viljamaan kämppä on silti vielä Supon rikospaikkana. Viedäänpä Marianne sinne.

Annetaan pieni ruiske lidokaiinia niskaan, nikamavälin kohtaan. Eipä juokse karkuun. Takavarikoidaan puhelin. Tutkitaan reppu pintapuolisesti, käydään kännykkä läpi, sidotaan Marianne vuoteelle ja viritetään pommi. Annetaan kiva cocktail Curarea, LSD:tä sekä lidokaiinia ja Digitalista. Ei kuole pian, ei helpolla, eikä hänestä ole enää 3 minuutin kulutta mitään hyötyä, ketä tahansa hänet sitten löytääkin. Laitetaan pommin pulssilaukaisin Mariannen ranteeseen ja sammutetaan esto-kantoaalto. Ehkäpä joku tämän friikkien suojelijan ystävä koittaa pelastaa tämän. Lähdetään kaupungille. Mitä jos kävisi Lassella katsomassa vieläkö se sätkii. Outoa kyllä, joku pieni mutta pippurinen naishenkilö vaati samaan aikaan pääsyä sisään koputtamalla voimallisesti. Niinpä David lykkäsi tapaamisideaa puolella tunnilla, odottaen vain että tuo toinen poistuisi.

1515- Return to castle Wolfenstein.

Kävelee taas Lassen ovelle. Koputtaa. Kyllä, sisällä liikkuu joku. supattelua. Ovi avataan. Davidille kerrotaan Lassen olevan poissa. David toteaa, ”Siirin” nähtyään, että hei, sehän on Sinikka. Samaten ”Garyn” David tunnistaa helposti kuvien perusteella Kariksi. Jotenkin David olettaa että on menty salanimissä näin siitä syystä, ettei mikään jätä salanimeensä vastaamatta. Joka tapauksessa Sinikka siirtää varsin voimakkaasti Davidin syrjään. Ei liene enää epäselvää, onko Sinikkakin friikki. Senkin voisi toimittaa pikapakettina Helvettiin, vaikka toisaalta tuo yhdistelmä silkkaa voimaaa ja naisellisuutta on ihailtava, ellei melkeinpä rakastettava.

Samassa sisään ryntää Satu jonkun ystävänsä kera. Hullu voi koittaa tappaa kaksi kerralla, neljä on liikaa idiootillekin. Niinpä David ei totea muuta kuin ei sitten Karin varsin nihilistisellä sävyllä tekemiin tiedusteluihin ja päättää ettei tuo tyyppi kuole helpolla. Tai ei ainakaan nopeasti. Niskalaukas olisi ollut armollinen vaihtoehto.

Hakemaan lisävarustusta autolta, muutaman tykin, jolla voi pamauttaa isommankin pään harteilta. Noin ihan varmuuden vuoksi, tietenkin. Soittaa Karin lähellä scannaamaansa numeroon. Vittuilee päin näkyä kuinka varomattomia he ovat. Kumma kyllä Kari & Co suostuvat sen jälkeen tapaamaan.David saapuu paikalle, Hunter’s Inniin varoen, melko varmana, ettei häntä seurata. David alkaa keskustelemaan luvaten olla paljastamatta Leena Pitkäselle tietojaan ja Riitta Leiniön murhista kysellen. Jututtaa ensin Karia, kyselee tyhjänpäiväisiä, myrkyttää tämän friikki-kummin tipauttamalla tuoppiin hieman jauhetta. Tämän jälkeen keskustelee samasta aiheesta Sinin kanssa, jolle antoi hevoskuurin rauhoittavia ja amytaalia. (Velma oli iki-onnellinen kun kuuli että Sinistä tuntui vain hyvin luottavaiselta ja rauhalliselta… Tai sitten ei…)

Viimeisenä kiusaamaan Satua samasta asiasta ja tälle vastapalvelukseksi antoi tiedon että pappa-manner työskenteli Supon piikkiin… Samanlainen rauhoittava Coktaili Satullekin. (Tiina varmaan tiesi odottaa tätä, se otti sen niin hyvin eikä antanut samantien IRL-päätyyn). Sen jälkeen johdattamaan joukkoa, Niina mukana, ”Turvataloon” sinne Lonttisiin. Matkalla ilmeisesti Asko soittaa Karille ja haluaa tämän Lassen kämpille. Well, kohta tuo kuitenkin kuolee, nauttikoon se… mikä se oli, väsymätön piiri vai mikä lie, yhden hang-aroundinsa ruumiista yhdessä Lassen ruumiin kera. Voivatpahan leikkiä niillä, pitää ne kumminkin ensi viikolla poistaa, joten ne ei aiheuttane pitkäaikaista katastrofia.

Sini ja Satu nauravat ja laskevat leikkiä matkalla. Tavallaan se on sääli, että ne on friikkejä. Ne vaikuttaa ihan mukavilta. Well, Satu kylläkin kuolee puolen tunnin sisällä pelkkään kipuun, Sini voisi kestääkin. Niina on mikä lie, se on vaarallinen.Saavuttiin turvatalolle. Ensimmäisenä siellä poistettiiin häiriötekijä Niina, jonka pää ammuttiin pitkin seiniä. Satu ja Sini katselivat onnellisesti että mikäs sille tuli. Satu ikävöi siipiään, varma friikki. Sääli, se on niin söpö. Ehkä sentään tälle pitäisi olla armollinen ja nopeuttaa sen kuolemaa ja tehdä pois nukkumisesta tuskaton. David antoi Satulle ”siipiruiskeen”.

Rankka yliannostus Hyoskyamiinia, atropiinia, skopolamiinia (hyosiinia), pyridiiniä, chrysatrooppista happoa, tanniinia ja Curarea. Tyttö, otus tai mikä lienee, sai kyllä elämänsä ja kuolemansa Pilven. Tuosta tuskin pääsee kovin paljon enää ylemmäs millään. Hitaasti tappavaa, ruiskeen saajan mielikuvitus kyllä ottaa vallan viimehetkillä ja tekee asioita, joita ei ennen ole uskaltanut tai edes uskaltanut haaveilla.

Daavid laittoi Sinille kaulapannan, flirttaili jatkuvasti (muita, jo kuolleita, kuulemma nauratti…) koska oli Lassen kämpillä nähnyt mihin Sini pystyy, piti tästä. Tavallaan. Soittaa Supolta apuvoimia, saa sen uuden naisetsivän apurikseen. Käskee tämän saniteettitiloihin ja niittaa raa’asti selkään ampumalla, miinoittaa ruumiin ja ottaa Sinin, joka katselee Satua, et hei, eihän se liiku, mukaansa. Sinistä alkaa tässä kohtaa repeämään kaikki tunteet ilmaan (Ja Velma veti sen täysillä, muutenkin David oli psykoottisuutensa takia rankka pelata, saati se kun tosissaan hahmoa syyllistettiin). Taas Johannan kämpille, josta Ruumiit on siivottu pois. ”Sidotaan” Sinin etutassut.. Eipä se Siniä pidättelisi, puhutaan kostosta Johannan kaappaamisesta, valmistellaan Sini tappamaan, luodaan tälle mielikuvia miten Johannaa kidutettiin. Kaunista.

Soitetaan Supo paikalle ja valmistaudutaan. Molemminpuolista loan heittoa puolisen tuntia, Sini on koko ajan repeämässä kiukussaan. Tajuttuaan, ettei nuo idiootit tajua todella, että täällä on sotatila, David turhautuu. Supon koittaessa perääntyä David ottaa Siniltä kaulapannan pois. Hetken kuluttua, herjaamisen jälkeen, David nappaa napin irti ranteestaan ja toteaa Sinille : sulla on 30 sekkaa. Daavid näkee miten Sini muuttuu niin kauniin tuhovoimaiseksi ja tuntee miten tämä repii selkärangan poikki ja osittain ulos raastaessaan pään Davidin harteilta. Viimeisenä näkynään Davidilla on ihmissuden valtaisa tassu tulossa kohden ja tunteenaan ylpeys, ettei tappa nut Siniä myrkyllä. Noin uljaan Soturin pitää kuolla Soturin kuolema. Siis taistelussa tai kostaessa, tämä saakoon molemmat. Ehkä sittenkin olisi pitänyt viedä se sinne ibiz…………Turkularp