h a u r a i t a     u n e l m i a   -   a l e x a n d e r

Alexander / HaU 1


Saavuin Turkuun noin kello 13.00 ja tunnin odottelunjälkeen tapasin Rikun, lähdimme Rikun kanssa juttelemaan Zen Genesiksestä Hunters Inniin.

Riku ei juuri tuntunut tietävän Zen Genesiksestä (ei siis mitään suurempaa taustatyötä ? ) ja hänellä ei ollut mitään suunnitelmaa sen asian tiimoilta miten aikoisi asian esittää ja niinpoispäin, saatoin Rikun Zen Genesiksen toimiston luo, olin kuitenkin hoitanut jo tilanteen ja värvännyt erään ulkopuolisen, joka ei tiedä U.N.I. en asioista ja tulee pysymään niin, menemään sinne. Viktoria nimisen puolalaisen taiteilija tytön.

Sen jälkeen soitin Lauralle ja tapasin hänet Thalia Cafessa, Hansassa.

Juttelin nopeasti hänen kanssaan mutta mitään suurempaa ei tapahtunut.

Siitä menin tapaamaan Viktoriaa Cosmic Comic Cafeesee, Viktoria aikoi tavata Zen Genesiksen edustajan jossain keskustassa, sovimme että hän ottaa mukaansa korun ja sanoo korun kuuluneen hänen äidilleen ja kerran koru tippui ilman mitään syytä pois Viktorian äidiltä ja samalla hetkellä Viktorian isäiti kuoli, sama tapahtui kun Viktoria kantoi korua , Viktorian äidille. ( Maksan tämän Viktorian tapaamisen itse, noin 100 euroa )

Keskustelimme Vikorian kanssa niitänäitä ja pöytään tuli noin 30 vuotias mies nimeltään Samppa Lajunen, Samppa on nuorisotyöntekijä joka on avoin ja ystävällinen kaikille. Hän pyysi päästä istumaan ja sallimme sen, sen jälkeen hän ilmoitti että hänellä on ystävä joka istuu läheisessä pöydässä joten päästimme hänet istumaan meidän pöytäämme.

Samppa vaikuttaa mukavalta mieheltä mutta hänessä on jotain hämärää, koitan saada lisäselvitystä siitä miehestä, kerron Sampasta lisää myöhemmin.

Tämä mies joka istui meidän pöytäämme oli pukeutunut pukuun, ja näytti muutenkin kaikipuolin siistiltä mieheltä. Hän asuu helsingissä ja juttelimme kaikenlaista kunnes kysyin mitä hän tekee työkseen.

Hän on bussines konsultti helsingistä (ainakin sanoo olevansa) ja tuli turkuun keskustelemaan Zen Genesiksen kanssa Zenin laajentumis mahdollisuuksista helsinkiin, tässä vaiheessa mielenkiinto heräsi ja koitin saada tätät miestä juttelemaan siitä enemmän, hän koitti kovasti vältellä asiaa ja sanoi vain että Zen Genesis on kiinnostunut laajenemaan ja hän ei puhu asiakkaidensa asioita, päätin jättää tämän tähän koska en tässävaiheessa halunnut antaa kuvaa että Zen Genesis kiinnostaisi minua mitenkään erikoisessa mielessä, varsinkaan kun hänellä oli tapaaminen Zen Genesiken (jonkun työntekijänkanssa) Ravintola Ricossa viideltä.

Sain myös selville että Riku tuntee tämän konsulttimiehen ja Samppa lajusen, joka hämmensi minua, mutta oletin että Riku ei tiedä sen konsulttimiehen tämänhetkisistä toimista Zen Genesiksen kanssa (tosin he tuntuvat olevan hyvää pataa, ainaki Rikun sanotaan ajaneen tämän konsulttimiehen auto metsään ja romuttaneen sen täysin ja he tuntuvat olevan kuitenkin väleissä)

Noin varttia vaille viisi Riku soitti ja sanoi päässeensä pois Zen Genesiksen tapaamisesta, hän ei oikein osannut sano siitä mitään sen suurempaa, Zen Genesiksen työntekijä / (jät?)
olivat ottaneet hänen tietonsa ylös, kysynyt mikä on hätänä jne. Riku ilmeisesti sanoi hänen joskun sukalaisensa olevan riivattu ja tarvitsevan apua siinä. Mitään suurempaa hän ei käsittääkseni saanut selville. Sanoin että Samppa on CCC:sä ja myös se konsulttimies, Riku sanoi että ei halua tulla sinne koska: A, hänellä on porttikierto sinne B, hän vihaa sitä konsultti miestä (joka tuntuu vähän oudolta, ottaen huomioon sen että Riku pummaa kaiken mikä irti lähtee ja tämä konsultti mies ei tuntunut olevan rahapulassa, ainakaan hänen visan heilutusta seuratessani en huomannut mitään sellaista, myös se että Riku on joskus lainannut ja ajanut hänen autonsa ojaan tuntuu jotenkin oudolta nykytilaanteeseen katsoen. )

Riku ei sitten tullut sinne, konsulttimies lähti tapaamiseen ja päätin soittaa Ilaria nimiselle naiselle, hän on ilmeisesti juuri muttanut turkuun ja myy kaikkea mielenkiintoista esim: Kuolemattomuus juomaa ( ? ) ja paloja itkumuurista, kaikkia litkuja, pystyy kuulemma hankkimaan melkein mitä tahansa. Viktoria oli lähtenyt tapaamiseen ja Ilaria puhui kovaan ääneen myymistään esineistä, Samppa käveli meidän pöytään ja sanoi että "puhu nyt herranjumala hiljempaa, ei tuollaisesta voodoo shitistä kuulu puhua noin vitun kovaa" olin samaa mieltä. Hän myös sanoi "ole nyt vain hiljempaa tai "ne" kuulee" kysyin että mitkä "ne" ja hän vain vastasi vihaisesti "no NE" ja lähti pois. En missään vaiheessa saanut selville keitä "ne" ovat.

Ilarian tavattuani soitin Quincy nimiselle salapoliisille jonka numeron sain Ilarialta.

Tapasin Quincyn torilla ja kysyin häneltä mitä hän tietää Zen Genesikseltä, hän ei sanojensa mukaan tiennyt mitään, tässä vaiheessa tulin siihen tulokseen että kyseinen ihminen on melko turha joten päätin jättää hänet siihen, palkkasin hänet kuitenkin etsimään tietoa jos hän vahingossa sattuisi astumaan johonkin, mitä tosin suuresti epäilen.

Kuljeskelin ympäri turkua kunnes tapasin Viktorian ja menimme CCChen, hän sanoi tavanneensa Zen Genesiksen edustajan joka lupasi järkätä seuraavalle päivälle tapaamisen Hilkka nimisen koruexpertin kanssa. Viktorian tiedot ja nimi otettiin ylös, sama kuin Rikulla.

Kari, eräs jazz/blues muusikko soitti minulle ja sanoi että voisiko liittyä seuraan, vastasin myöntävästi ja hän sanoi tulevansa CCChen.

Olin tavannut Karin aikaisemmilla Turku reissuillani ja olimme vaihtaneet numeroita, harmiton pilvipää.

Kun Kari tuli, hän ei ollut yksin, vaan hänen mukanaan oli kaksi muuta, tummaihoinen poika nimeltään Voima joka pelaa jalkapalloa ja ei koko illan aikana puhunut juuri mitään muuta ( kyseinen henkilö jäi aika arvoitukseksi )
ja Rafael, mielenkiintoinen nuori, noin 20 vuotias mies jolla tuntuu olevan keinot ja kunnianhimoa, päätin tutustua häneen paremmin.

Mitään sen kummempaa ei sinä iltana tapahtunut, vasta yöllä kun menimme ravintola kouluun jossa lopulta olivat melkein kaikki illan aikanatapaamani henkilöt, myös Riku, konsulttimies ja Samppa Lajunen, myös tämän konsulttimiehen sisko petra tai noora, en muista kumpi, oli siellä.

Riku tuntui tulevan tälläkertaa oikein hyvin toimeen tämän konsulttimiehen kanssa ( he olivat ilmeisesti viettäneet koko illan yhdessä ja on useamman kerran ollut yötä tuon siskon luona ja oli ilmeisesti ja menikin, mikäli oikein käsitin, hänen luokseen jälleen)

Menin Ilarian luo yöksi Viktorian kanssa mutta hänestä en saanut enempää selville.

Seuraavana päivänä tapasin ensinmäisenä Lauran, meillä piti ilmeiseti olla yhteiskokous mutta Riku ei syysta tai toisesta päässyt.
Juttelimme kaikesta jota oli tapahtunut, kerroin hänelle Lauantaista ja hän kertoi viettäneensä tyttöjenillan, jossa tämä Hilkkakin oli ilmeisesti ollut.

Käväisin suihkussa erään ystäväni luona ja soitin Sampalle, ajatuksena jutella lisää. Samppa sanoi lähtevänsä Helsinkiin ilmeisesti konsulttimiehen siskon kanssa joten päätin tavata Rikun joka oli samassa seurassa syömässä heidän kanssaan. Tapasin siis Rikun kahvilassa ja kyselin Zen Genesis tapaamisesta, tässä vaiheessa minulle alkoi tulla jotenkin kummia epäilyksiä Rikua kohtaa, hän ei MISSÄÄN vaiheessa maininnut tämän konsulttimiehen toimista tai mitään muutakaan. Kuvittelisin että tässä vaiheessa kun he ovat viettäneet koko illan yhdessä hän tietäisi jo jotain. Kenties hän itse osaa selittää paremmin miksi ei, en kysynyt, mutta saattaisi olla hyvä jos joku hieman katsoisi hänen peräänsä, hänen juttunsa alkavat vain tuntua hieman oudoilta.

Rafael tuli paikalle ja päädyimme juttelemaan kahdestaan, hän tarjosi minulle suklaata jonka söin, Rafael oli vähänaikaa sitten keskustellut Ilarian kanssa.

Juttelimme niitänäitä kunnes Viktoria soitti ja kertoi että Rafael oli myrkyttänyt Ilarian suklaalla johon oli laitettu jotain mikä tappaa 24 tunnin päästä, Rafael tajusi että tiesin asiasta ja kertoi myrkyttäneensä Ilarian ja vannoi että minun suklaassani ei ollut mitään, se oli totta koska kirjoitan tätä nyt. Kysyin häneltä että miksi hän niin teki, vastaus oli mielenkiintoinen ja kertoi vain lisää siitä mitenkä vallanhaluinen Rafael on, hän myrkytti Ilarian, laittoi tämän keräämään tietoa Zen Genesiksestä, mikäli hän ei keräisi tarpeeksi tietoja hän ei antaisi vastamyrkkyä. Todella taitavaa jos minulta kysytään, teimme kuitenkin Rafaelin kanssa sopimuksen koska hän alkoi pelätä että Ilaria saattaisi tehdä jotain vastaa hyökkäyksiä, lupasin suojata Rafaelin selän ja Rafael lupasi kertoa kaiken minkä saa selville Zen Genesiksestä, menemme 22.2.06 kahville ja juttelemme asiasta lisää. Lähetän siitä erillisen raportin kunhan olemme jutelleet.

Mitään sen kummempaa ei tapahtunut sinä päivänä.

Uskon muuten että Zen Genesis tietää minun etsivän tietoa heistä. "lipsautin" että toimin valtiolle ja haluan selvittää hieman lisää tästä yhtiöstä sen laadun takia, jotta he eivät toimi suomen lain vastaisesti.

Zen Genesis : Zen Genesikseen kuuluu ilmeisesti 3 - 4 työntekijää, heidän tuntitaksansa on 100 euroa tunnilta. Zen Genesis aikoo ilmeisesti laajentua helsinkiin. Mielikuva joka minulle siitä jäi on tämä : Zen Genesis kartoittaa Turun seudulla olevia ihmisiä jotka ovat jotenkin liitoksissa okkultismiin, niin sanotusti karsivat jyvät akanoista. Syytä en tiedä. Heillä on kuulemma suuri lista nimiä, joitakin juttuja he hoitavat niin että he katsovat kuka heidän tiedoistaan sopii parhaiten mihinkin hommaan ja he sopivat kanssasi tapaamisen kyseisen henkilön kanssa. Zen Genesis kuulemma verottaa lisää hintaa jos heidän kimppuunsa hyökätään fyysisesti tai henkisesti, uskoisin heidän osaavan puolustautua ja jäljittää molemmat hyökkäystavat. Melkein kaikki jotka kulkevat kadulla tietävät Zen Genesiksen olemassa olosta.


Harmikseni tämän enempää minulla ei ole tietoa kyseisestä järjestöstä mutta uskon että Riku (jos hän siis on hoitanut hommansa) pystyy antamaan paljon paremman kuvan tuosta yhtiöstä ja minun täytyy sanoa että olen pahoillani sen takia että Riku meni sinne enkä minä mutta siinä vaiheessa sitä ei voinut enää muuttaa.


Alexander / HaU 2.8

HaU 2.8

Peli alkaa lepposissa meiningeissä : Alexander nukkuu ja herää Alyssan soittoon että tavataan keskustassa puoli kolmelta, ok kyllä se käy.

(pitkän kamojen etsimisen jälkeen Alex pääseekin paikalle)

Alyssa soittaa ja sanoo että he ovat menneet (alyssa+ seth ja tuulia? en muista ) puolalanpuistoon, no eikun sinne. Siellähän ne onkin selittää kaikkea että muistaako Alexa jotain, no eipä juuri muista sitten alexanderille annetaan kiekko, jota katsoessa alexander saa flash bakkejä illasta. ekalla kerralla tulee kuvia bileistä, tokalla tulee siitä kun Matias ja Anna vie megazonessa olleita ympäri mestoja.

Alexander ei tässävaiheessa tunnusta että muistaa mitään kun siltä kysytään. Noh, Robin on hävinnyt ja viimeisenä se on nähty Matiaksen seurassa, siispä matiasta etsimään. Alexander soittaa matiakselle pienen kahvihetken jälkeen Alyssan, tuulian, sethin ja miron kanssa ja sopii tapaamisen. Anna ja Matias tulee hakemaan Alexanderin ja nämä menevät erääseen pikkubaariin, keskustelu aloitetaan "missäs Robin on" johon Matias vastaa "en minä tiedä, menetin muistini" noh, Alexander päättää bluffata ja sanoo "noh, minäpä tiedän että teillä on tekemistä Robinin häviämisen kanssa, ja sen että me menetettiin muistimme. Tiedän sen koska muistan siitä kaiken. ( ei helvetissä muista mutta tietää kuitenkin että niillä on jotain tekemistä sen kanssa) noh, Matias näyttää hyvin yllättyneeltä ja kiroilee kysyen "mikä sä oikein olet kun muistat kaiken!" haaaha! Kiinni jäivät. Ne selittää siis mitä Robinille on tapahtunut, että liisa oli ottanut sen ruumiin ja se oli pakko hävittää.

Oli hyvin lähellä että Alexander ei teloittanut annaa ja matiasta siihen paikkaan, ( tulin siihen tulokseen hahmon suhteen että se on hyvinkin rakastunut Robiniin) Alexander sai kuitenkin hillittyä itsensä ja sai selville että Matias on toissä U.N.I. lle jne jne jne. Mitään sen kummempaa ei tapahtunut muuta kuin vasta siinä vaiheessa kun Alexander kuulee Katjan puhelimesta robinin äänen, se oli Liisa joka siis puhuin, mutta robini äänellä. Alexander päättelee hetkenpäästä että jos Liisa voi keskustella White noisen kautta, niin voi myös Robin. Alexander seurailee tätä porukkaa hetken aikaa jos vaikka saisi jotain selville, ei onnistu. Turhautumiinen ja vittuuntuminen iskee ja on aika siis tehdä jotain radikaalia.

Alexander ottaa Katjaan yhteyttä, koska ilmeisesti Liisa puhuu Katjalle, jos liisa voi ottaa katjaan yhteyttä, tarkoittaa se että Alexander voi sanoa (ehkä) jotain liisalle Katjan kautta, esim kysyä missä Robin on ja ilmoittaa että jos robinia ei löydy ja saada palautettua, Alexander kääntää vaikka koko helvetin etsiessään Liisan sielua ja tehdäkseen siitä koiranruokaa. Alexander menee Miron ja Jarkon kanssa tapaamaan Katjaa. Tapahtuu kaikkea kummaa ja Katja ei suostu oikeen paljastamaan mitään, kissa kävelee kukkapuskaan (kissa oli maailman paras vahinko proppi ikinä =D) ja kohdasta mihin se pysähtyy löytyy Robinin rikkoutunut kaulakoru.

Alexander meinaa melkein tässävaiheessa ampua Katjan koska tämä ei suostu kertomaan mitään, juuri sillähetkellä kun Alexander on sekoamassa Katja menee hiljaiseksi ja sanoo "ok, jos robin luottaa suhun, niin sitten luotan mäkin" Katja kertoo että Liisa on nukessa ja Robin voi keskustella erään henkilön kautta. Alexander lupaa että ei koske liisaan (eli nukkeen) ((ainakaan viellä)) . Oona tulee ja alkaa siis keskustelemaan Robinin kanssa, joka kertoo olevansa paikalla jne jne, Alexander käskee muita painumaan helvettiin ja alkaa keskustella Robinin kanssa (mulla on muutama äänite tästä keskustelusta) mutta pähkinän kuoressa Robin käskee varoa matiasta, Alexanderia huolehtimaan Mintusta, katrista ja Enarista, tai Inariasta, ei oikein saa selvää. Ei hajuakaan ketä noi on mutta Alexander aikoo ottaa selvää ja tehdä kuten Robin pyytää. Alexander kysyy onko mahdollista palauttaa Robin takaisin maanpäälle, Robin vastaa että ei tiedä.

Alexander tunnustaa rakastavansa Robinia ja vannoo palauttavansa tämän sielun maanpäälliseen ruumiiseen ja jos se ei onnistu, Alexander tuhoaa Liisan, täydellisesti ja jos sekään ei onnistu, Anna ja Matias tulee syömään lyijyä aamupalaksi. Sitten peli loppui.


Alexander / HaU 3

Lyhykäisyydessään oli taas vain muutamia tilanteita jossa jotain oikeasti sattui, yleisesti ottaen Alexander oli kokoajan vain tosi hämmentynyt ja hemmetin kiukkunen Robini takia.

Eli:

Alexander tapasi lauantaina Nickin joka kertoi voivansa palauttaa Robinin sielun ruumiiseen, tosin, niin moni tyyppi sanoi Alexanderille että "ei kannata kun se on paja jamppa" niin jopa Alexander tajus että se ei välttämättä ole kannattavaa, tosin, oli lähellä että Alexander ei olisi ryöstänyt sitä laattaa ja juossut nickin luo.

Sitten tulee joku hemmetin enkeli avautumaan siitä että Alexanderin pitää katua ja uskoa Jumalaan jotta hän näkee Robinin, ok, pienen vittuilun jälkeen Alexander suostuu taistelemaan pahuutta vastaan Jumalan nimessä ( oletan että keksit jotain kivaa )

Sitten Alexander kuulee enkeliltä että pitää mennä sinne puutarhakadun asuntoon, Katja on siellä ja voi ilmeisesti jutella Robinin kanssa, no perkele, sinne siis!

Ensin hypitään aitojen yli, sitten venaillaan että joku avaisi oven (kun kukaan ei vastannut puhelimeen) ja sitten muutama mukava ruotsia puhuva poika päästää Alexanderin sisälle, SEN jälkeen venaillaan että joku tulee ulos asunnosta jonka oven takana ase kädesäs Alexander venailee ihan hemmetin kiukkuisena kun kaikki puhuu siitä pahaa (ja se viellä helvetti kuulee sen =D )

Katja avaa oven, meinaa saada sydärin ja saa puhuttua Alexanderille sen verran järkeä että ei tee mitään tyhmää, toisin sanoen Katja sanoo : "Robin on tässä, mennään alas juttelemaan"

Pienen juttelun jälkeen Alexander saa tulla sisälle asuntoon (ilman aseita ja käsiraudoissa^^ )

Asunnossa Alexander pääsee juttelemaan Robinin kanssa ja nämä tunnustavat rakkautta toisilleen kunnes Robin katoaa.

Alexander lähtee nukkumaan.

sunnuntaina peli meni suht nopeasti ohi, ainut asia mitä tapahtui oli se laatan valinta juttu, alexander ei missään nimessä ollut sitä mieltä että Marko olisi oikea tyyppi, mielummin Alexander olisi vaikka valinnut itsensä (sen takia että saisi laatan ) mutta yhteisön painostuksesta päätti miettä sen hetken Markoa valittuna. Sitten Alexander lähti tapaamaan Kamillaa (camillaa, kamomillaa, mikäs sen neidin nimi nyt olikaan) joka kertoi kaikkea kivaa laatasta ja sen alkuperästä ja oli kumman kiinnostunut siitä, halusi sen itselleen, Alexander myös kertoi missä laattaa on mutta ei muista siitä mitään.

Pähkinänkuoressa: Alexander on todella masentunut ja vittuuntunut tähän maailmaan, ainut tyttö jota se on koskaan rakastanut kuoli ja joutui taivaaseen, tosin. Kaipa se on parempi kuin helvetti.Turkularp